Gamblin 1980 Oil Colors

1980 Χρώματα λαδιού

https://gamblincolors.com/gamblin/

1980 Χρώματα λαδιούΑληθινό χρώμα. Πραγματική αξία.

Τα Gamblin 1980 Oil Colors κατασκευάζονται με την ίδια αφοσίωση και αγνές χρωστικές ουσίες που περιέχονται στα λάδια καλλιτεχνών μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε την ίδια διαδικασία ανάμειξης, φρεζαρίσματος, πλήρωσης και επισήμανσης με το χέρι.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος των χρωμάτων λαδιού, ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τζελ και κεριά για να σκληρύνουν τα χρώματα και να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές χρωστικές με λιγότερο ακριβές.

Η προσέγγισή μας είναι διαφορετική. Τα χρώματα του 1980 διαμορφώνονται με αγνές χρωστικές, το καλύτερο εξευγενισμένο λινέλαιο και μαρμαρόσκονη (ανθρακικό ασβέστιο). Με αυτά τα τρία συστατικά έχουν κατασκευαστεί πιο προσιτά χρώματα από τότε που ξεκίνησε η ελαιογραφία.

Με τα χρώματα του 1980, οι καλλιτέχνες βιώνουν χρώματα που είναι αληθινά, χωρίς ομογενοποιημένη υφή ή λασπώδεις χρωματικές μίξεις. Η προσέγγισή μας στη χρήση τόσο των παραδοσιακών πρώτων υλών όσο και των διαδικασιών διασφαλίζει ότι οι καλλιτέχνες βιώνουν τις λαχταριστές ιδιότητες εργασίας που περιμένουν από τα χρώματα λαδιού τους.

Τα 1980 Oil Colors είναι διαθέσιμα σε σωληνάρια 37 και 150 ml.


Απόχρωση = Χρώμα + Titanium Zinc White

Τόνος = Χρώμα + Γκρι Portland Medium

Απόχρωση = Χρώμα + Χρωματικό Μαύρο

Γάνωμα = Χρώμα + Γαλκυδικό Μέσο

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις