Εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις των εκδόσεων ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

 

"Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας" 
18-20 Νοεμβρίου 2022

Εκδηλώσεις, αφιερώματα, βιβλιοπαρουσιάσεις, θεματικό βιβλιοπωλείο, συζητήσεις, Dj sets και μπύρες! Μία διοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και του βιβλιοπωλείο REDn'NOir. 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 9 μ.μ.
Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Τιτίνας Δανέλλη με αφορμή την έκδοση του συλλογικού τόμου διηγημάτων «Ελληνικά εγκλήματα 6». Ομιλητές: Δημήτρης Ποσάντζης, υπεύθυνος ελληνικής λογοτεχνίας Εκδόσεων Καστανιώτη, Μαίρη Ευαγγελοπούλου, δημοσιογράφος συγγραφέας, Νεοκλής Γαλανόπουλος, συγγραφέας, μέλος ΕΛΣΑΛ. Συντονίζει η Σόνια Ζαχαράτου, δημοσιογράφος, συγγραφέας, μέλος ΕΛΣΑΛ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 6.45 μ.μ.
Double Indemnity Συγγραφείς της ΕΛΣΑΛ παρουσιάζουν βιβλία συγγραφέων της ΕΛΣΑΛ: Η Κωνσταντίνα Μόσχου μιλάει για το βιβλίο του Νεοκλή Γαλανόπουλου «Βάσει σχεδίου» (Εκδόσεις Καστανιώτη) και ο Νεοκλής Γαλανόπουλος μιλάει για το βιβλίο της Κωνσταντίνας Μόσχου. Μαζί τους η συγγραφέας Μιράντα Βατικιώτη.

Το Σπίτι της Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Κ.Ο.Ε.), ο Διαλόγου Όμιλος Βήμα Ευθύνης (Δ.Ο.Β.Ε.) και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιαννάκη Ομήρου «Καταγραφή». Ομιλητής: Γιώργος Γεωργής, καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, πρ. πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας. Αντιφώνηση από τον συγγραφέα. Θα απευθυνούν σύντομοι χαιρετισμοί. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σμιλίδου. Σύντομο μουσικό πρόγραμμα με τους Κώστα Χατζηχριστοδούλου και Γιώργο Παγιάτη (πιάνο).

📍Σπίτι της Κύπρου
Ξενοφώντος 2Α, Αθήνα

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Booktalks σας προσκαλούν σε συζήτηση με αφορμή το μυθιστόρημα του Πέδρο Λεμεμπέλ «Φοβάμαι, ταυρομάχε» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. Συμμετέχουν τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου και ο μεταφραστής του βιβλίου Κώστας Αθανασίου.

📍Booktalks
Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58

 
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» και σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ρέας Γαλανάκη «Εμμανουήλ και Αικατερίνη - Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια» την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος και συγγραφέας Κατερίνα Λιβιτσάνου-Ντάνου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Ρέα Γαλανάκη θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

📍Βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο»
Καζαντζή 25, Αγρίνιο
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και τα βιβλιοπωλεία «Παπαχρίστου – Γωνιά του βιβλίου» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ρέας Γαλανάκη «Εμμανουήλ και Αικατερίνη - Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στη Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών. Θα μιλήσουν για το βιβλίο και θα συζητήσουν με τη συγγραφέα οι: Κρίστυ Κουνινιώτη, δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαθεοδώρου, αναπληρωτής καθηγητής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Ρέα Γαλανάκη θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

📍Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Ρήγα Φεραίου 7, Πάτρα
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοκαφέ «Adagio II» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ρέας Γαλανάκη «Εμμανουήλ και Αικατερίνη - Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια» την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο φιλόλογος Κωνσταντίνος Δημόπουλος. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Ρέα Γαλανάκη θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

📍Βιβλιοκαφέ «Adagio II»
Ν. Μπότσαρη 10, Ναύπακτος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις